O nama

SZR “Mali Globus” postoji i radi na našem podneblju od 1990. godine kao proizvođač amblema i aplikacija u tehnologiji reljefne plastike za potrebe tekstilne, obućarske i industrije pozamanterije.

Naši proizvodi, kao reljefna plastika, imaju širok spektar primene;

  • Amblemi i aplikacije za naglašavanje renome-a i imidža na odeći i obući

  • Oznake na uniformama, privesi i slično u pozamanteriji

  • Nalepnice pri zaštiti i imidžu proizvoda.

Jednostavni za upotrebu, sa našivanjem, ušivanjem ili samolepljivi:

  • Jasni i uočljivi

  • Atestirani na razne fizičke, hemijske i atmosferske uticaje

Ovo su osnovne karakteristike naših proizvoda.

Po Vašem ili našem dizajnu Vašeg logo-a (zaštitnog znaka) on može postati tek uz našu tehniku izrade istinski i stvaran za RENOME, IMIDŽ, PRESTIŽ I ZAŠTITU VAŠEG PROIZVODA.

Iza svega navedenog stoje godine iskustva, istraživanja i usavršavanja, kroz prisustvo kako u našim državnim instucijama, tako i u drugom društvenim ili privatnim objektima.

Zgrada SZR "Mali Globus"

Kako do nas?

Sedište naše firme se nalazi u Banijskoj ulici br.91. Ova ulica preseca put Subotica-Palić. Sa auto-puta Beograd-Subotica postoje dva odvajanja za Suboticu: Subotica Istok i Subotica Sever. Putanja za Subotica-Istok : nakon silaza sa auto puta BG-SU, ulazite u grad i prolazite pored fabrike “Pionir”, autobuske stanice, zgrade suda, i kod zgrade opštine na semaforu skrenete desno ( ka želj. nadvožnjaku ). Kada prodjete ispod pruge, idete pravo ka Paliću, i na 5.semaforu ( Rotografika sa desne strane puta ) skrenete levo u Banijsku ulicu i idete do kraja ulice do broja 91. Putanja za Suboticu-Zapad ( silaz kod Palića ): nakon silaska sa auto puta, idete ka Paliću, prodjete Palić i na ulazu u Suboticu, nakon što prodjete kasarnu (sa desne strane puta ) EKO benzinsku pumpu ( sa leve strane puta ), skrenete na sledećem semaforu desno u Banijsku ulicu i idete pravo do kraja ulice do broja 91. 

SZR Mali Globus
Banijska 91
24000 Subotica
Srbija
tel/fax: +381(0)24/548-419
Radno vreme:
Ponedeljak – petak: 8:00-16:00
Subota: 09:00 – 14:00
PIB: 101766068
MB: 53468403

direktor: Milorad Đorđić
info@maliglobus.rs
szrmaliglobus@gmail.com